Huisdierportretten.

Prijslijst*

Grootte** 1 dier 2 dieren 3+ dieren
23 cm x 23 cm € 140 x x
24 cm x 31 cm € 165 x x
30 cm x 30 cm € 200 € 230 x
30 cm x 40 cm € 250 € 280 x
40 cm x 50 cm € 310 € 340 € 370

*prijzen zijn .... verzendkosten. 

**Mocht u op zoek zijn naar een afwijkende afmeting is dat waarschijnlijk ook mogelijk, maar om het zeker te weten kunt u altijd even contact opnemen. U kunt bovenstaande prijzen gebruiken als richtlijn.

Een goede foto

voor een goed resultaat is een goede foto het alle belangrijkst.Bij het uitkiezen van een goede foto zijn een aantal factoren belangrijk:

-Een scherpe foto. Hoe scherper de foto hoe beter de tekening waarschijnlijk op je huisdier zal lijken.

-duidelijke ogen. Door een foto te kiezen waar de ogen helder opstaan, zal de tekening het meest tot leven komen
-duidelijke lichtinval. Dit is niet verplicht, maar zorgt voor een interessanter eindresultaat.

Weet u niet zeker of welke foto het meest geschikt is, stuur dan vooral meerdere foto's mee zodat we samen de beste uit kunnen zoeken.

Nu kan het zijn dat uw huisdier helaas niet meer onder ons is, en dat het dan alleen mogelijk is om te werken met de foto's die u beschikbaar heeft. Stuur ook in dat geval een aantal foto's mee, waarvan u denkt ze het meest voldoen. Dan kunnen we samen kijken welke foto het meest geschikt is voor het portret en of het mogelijk is om van die foto te werken, maar er in veel gevallen zal er veel mogelijk zijn.

Commissie aanvragen

Na de aanvraag van de commissie, zie het aanvraag formulier hieronder, zal ik zo snel mogelijk contact met u opnemen. Dan kunnen we bespreken welke foto ik ga gebruiken voor het portret. Ook zal ik dan een eventuele wachtlijst met u bespreken en een waarschijnlijke datum waarop uw portret klaar zou zijn. Heeft u een bepaalde datum waarvoor hij af moet zijn, vermeld dat vooral bij de aanvraag. Dan kan ik gelijk laten weten of dat haalbaar zal zijn.

Aanvraag formulier.

Laat hieronder uw wensen weten en als u het leuk vind, vertel ook vooral iets leuks over uw huisdier. Dan kan ik een beetje een idee krijgen van zijn karakter. 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen